Smażony pstrąg z panierowanymi brokułami i borowikami

Smażony pstrąg z panierowanymi brokułami i borowikami

Na początek dodam iż robiłem pierwszy raz borowiki w panierce :) nie wiedziałem, że są aż tak dobre :) :eat:
To co mi potrzeba do dzisiejszego obiadku :)

Obrazek

Do gotującej wody wrzucamy grzyby na 10min oraz brokuły na 5min, polecam dodać sok z cytryny w celu uwydatnienia kolorytu warzyw :) :ok:

Obrazek Obrazek Obrazek

Kolejną rzeczą która robimy to: obtaczamy grzyby i brokuły kolejno w mące, jaju i bułce tartej.

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Potem już zostaje nam wszystko usmażyć i mamy pyszny obiadek :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Smacznego :)

Obrazek Obrazek

Naprawde polecam panierowane borowiki :) lepsze niż kurczak :)

Obrazek Obrazek

Mefiu

Wyświetleń: 695

Sklep z materacami

Zostaw odpowiedź

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *