Gorzkie grzyby marynowane
Witam Kochani! Wczoraj nazbieraliśmy mnóstwo grzybów (większość podgrzybków i parę prawdziwków). Zrobiłam kilka słoiczków i dzisiaj chciałam spróbować i niestety okazało się, że grzyby były gorzkawe, a jeden podgrzybek był bardzo gorzki. Czy macie pomysł dlaczego? Może coś z zalewą źle zrobiłam. Proszę o podpowiedź co mogło pójść nie tak. Pozdrawiam serdecznie!
-
- Śmiertelnie trujący zarodnikowiec
- Ulubione grzyby: rydze,zieleniatki,kanie oraz drożdże piwne
- Pochwalił: 3898 razy
- Pochwalony: 16691 razy
- Kontakt:
Pewno zebrałaś również goryczaki.KAMA874 pisze: ↑niedziela, 22 sierpnia 2021, 20:55Witam Kochani! Wczoraj nazbieraliśmy mnóstwo grzybów (większość podgrzybków i parę prawdziwków). Zrobiłam kilka słoiczków i dzisiaj chciałam spróbować i niestety okazało się, że grzyby były gorzkawe, a jeden podgrzybek był bardzo gorzki. Czy macie pomysł dlaczego? Może coś z zalewą źle zrobiłam. Proszę o podpowiedź co mogło pójść nie tak. Pozdrawiam serdecznie!
-
- Zarodnik
- Imię: handalabo
- Ulubione grzyby: mushroom
Owocniki te ze względu na walory smakowe i zdrowotne idealnie nadają się do sporządzania wszelkich zimowych posiłków i przetworów.
1v1 lol
1v1 lol
-
- Zarodnik
Zgadza się.tommchris pisze: ↑wtorek, 28 lutego 2023, 04:13Owocniki te ze względu na walory smakowe i zdrowotne idealnie nadają się do sporządzania wszelkich zimowych posiłków i przetworów.vampire survivors
1v1 lol