nie wiem skąd jedziesz jak z Krakowa to nie potrzeba winiety.rivixo pisze:QR_BBPOST a druga sprawa jak z winietami czy np: na Oravice o których pisałeś Zenit, mogę spokojnie jechać bez obawy przed mandatami?
Wilkowic. Potwierdzam, przyczyna mogą być chłodne noce, bo wilgoci jest dość. Zobaczymy w weekend.johnny40 pisze:QR_BBPOST okolice Wilkowa i Łodygowic grzybów brak,
oj znowu przespałeś kilka miesięcy sezonukombiii pisze:QR_BBPOST Witam w nowym sezonie grzybowym, jak widzę, grzybów w bród oprócz naszego, pięknego regionu. W lesie pustki, na targu przy Lompy i Broniewskiego z grzybów tylko pieczarki ...
Witaj Zenit po zimowej przerwieZenit pisze:Wysyp w Twoim rejonie już był i ma się ku końcowi.
tu nie chodzi o przestrzeń dyskową ale o nową galerie która od 1 stycznia 2017 działa na portalu - stara galeria to już archiwum i jest tylko do odczytu. Jak podasz na priv jaka ma być nazwa czy nick nowej galerii jaki ma być email na który ma przyjść pierwsze hasło to założę ci taką galerię a 15 minut - a jak szybko uda ci się ją opanować to sam sprawdzisz...kombiii pisze:QR_BBPOST BTW, możesz mi dodać do galerii trochę przestrzeni dyskowej?
Zenit przecież Ci mówił, że obudziłeś się "w połowie sezonu"kombiii pisze:QR_BBPOST To bez wątpienia najgorszy rok pod względem grzybowym, jeśli chodzi o okolice Bielska-Białej.
Susza jest dramatyczna. w weekend ma coś polać, ale czy na pewno?
Link do galerii: |