I miejsce - zdjęcie nr 14

Autor: Leszek/S
II miejsce - zdjęcie nr 8

Autor: Zenit
III miejsce - zdjęcia nr 9, 15

Autorzy: Zenit, Leszek/S
Zdjęcia, które brały udział w głosowaniu:
01

05

09

13

17

21

Popieram twoje zdanie. Fotki wstawione.Gali pisze:może moje fotki zachęcą innych forumowiczów do udziału w ankietach bo przecież tu chodzi o dobrą zabawę a nie tylko o piękne zdjęcia.A w dobrej zabawie podium nie jest najważniejsze,większą satysfakcję sprawia możliwość zaprezentowania się wśród najlepszych.
Gali pisze:A w dobrej zabawie podium nie jest najważniejsze,większą satysfakcję sprawia możliwość zaprezentowania się wśród najlepszych.To takie moje skromne zdanie na ten temat.
Ale wiele osób (Ty też) czasem za bardzo krytycznie podchodzi do swoich zdjęć i dlatego ich nie zgłasza. A może jednak komuś się spodoba...Wojtas pisze:Moim zdaniem, każdy kto uważa, że wycisnął z swojego aparatu tyle ile się dało - niektórych ograniczeń się nie przeskoczy
Wojtas pisze:Pierwsza - głosujcie na nią, gdyż te głosy są mnie bardzo potrzebne![]()
Wojtas, nie fantazjuj. Ja nic nie sugerowałem. Stwierdziłem tylko co może być. To samo mogę napisać na temat każdej innej fotki.Wojtas pisze:Tego, pierwsza nie jest pierwsza, więc w wynikach musi być pierwsza.
Link do galerii: |