Wszyskie zdjecia z prasy o ogrzybach znajdziecie pod tą linką:
http://www.nagrzyby.pl/module.php?op=galery&cmd=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Przysłane zdjęcia.

Będzie albo nie będzieTermit pisze:polecam jutrzejszy zakup gazety "FAKT" bedzie niespodzianka
no własnie nie majaW Warszawie nie mają, czy jak?
Pani dziennikarka chciał dobrze...Baśka pisze:Dla mnie przede wszstkim to przykład, jak z dobrego materiału zrobić badziewnego newsa
tu się z tobą w 100% zgadam... ale weź pod uwagę że gdyby w tej jak piszesz szmatławej gazecie ukazałoby się to co miało się ukazać kilka tysięcy czytelników tej "gazety" mogłoby coś zobaczyć... może przez ten fakt kilka osób nie wylądowałoby w szpitalu a może nawet na cmentarzu...bobik pisze:Fajne! Szkoda tylko, że "Fakt" to szmatława gazeta...
ja robotę wykonałem ale ktoś jej nie pokazałbobik pisze:Prezesie - moje gratulacje! Dobra robota!
Masz racje...Termit pisze:powinni wiecej cos napisac na temat tych grzybasow trujacych![]()
własnie w teleexspresie podali ze jakas rodzinka napapusiała sie muchomora plamistego bo mysleli ze to czubajki, jednak wiedza społeczeństwa na temat grzybow jest kiepska.
Link do galerii: |