Ja od dziś robię diętkę wg Dukana startuję od 80 kg i mam zamiar dojść do wagi 72 kg czy ktoś jest chętny do zbicia swojej wagi ?

wiesz ale "grubasów" u nas nie brakujeLobaria pisze:Szkoda, że wcześniej nie założyłeś tego tematu - pół roku temu schudłam o dwa numery dżinsów
Kiedyś stosowałam dietę Cambridge i polecam - 8 klio w 3 tygodnie i bez efektu jojoEwka56 pisze:dietę Dukana ,i zrzuciłam tylko 4 kg ,nie polecam jej,
znam kilka osób które są zadowolone z efektów (jedną to nawet bardzo dobrzeEwka56 pisze:i zrzuciłam tylko 4 kg ,nie polecam jej
no to trzymam kciukiEwka56 pisze:do zrzucenia kilogramów chętnie się piszę
wiesz ale dieta powoduje że zaczynamy się po tej diecie już ograniczać i zaczynamy myśleć racjonalnie. To jest jak ze rzucaniem palenia to jest w naszej głowie...Ania pisze:Najlepszym sposobem na utrzymanie stabilnej wagi jest aktywy tryb życia i żadna dieta nie jest w stanie tego zastąpić. To jest nie tylko moje zdanie
jest aktywy tryb życia i żadna dieta nie jest w stanie tego zastąpić.
ja w mojej diecie zrobiłem jedno odstępstwo na kolację zjadam zupę chmielowąHudy pisze:Ja stosuję dietę wysokochmielową i zbliżam się do idealnej figury... czyli kuli
Link do galerii: |