Bo ja tak na zaśJak po jednym jak widzę trzy.

Wiesz prawdę mówiąc jako człowiek mający dwie ręce i głowę na szyi jakoś nie martwię się o to że stracę pracę - ktoś kto chce pracować zawsze znajdzie pracę to tak jak z tym jak ktoś uprze się że do końca życia będzie paliłEwa47 pisze:ale jak nie będziemy kupować papierosków to Ty mało zarobisz![]()
Doktor serc był autotyretem i zmarł na raka... był lekarzem zdawała sobie sprawę z ryzyka palenia... Ktoś chce koniecznie się truć niech się truje to jest jego sprawa... ale koszty leczenia ponoszą w znacznej części ci nie palącyrikardo pisze:Nie chciałbym tu powoływać się na uznane autorytety wszystkim znane
Budżetu nie spłacisz, a powiększysz tylko portfele tych w rządzieZenit pisze:Napiszę do naszego kochanego Prezydenta że by podniósł cenę papierosów do takiego poziomu żeby było z czego spłacić deficyt budżetowy
No przecież mówiłam Ci wujaszku, że nie jesteś samZąbek pisze:Widzę że kontrofensywa ruszyła.
Co to za dywersja, co tak nad sobą się rozczula, że niby dyskryminowana. A niech sobie ta dywersja założy własny klub i się wędzi we własnym dymkuZąbek pisze:A mówiłem Ania żebyś dywersji nie ignorowała.![]()
A żeby tak wszystkie tematy "burzliwie" u nas w Polsce wyglądały to mielibyśmy wesoły kraj.grzybozbieracz pisze:Widzę, że to burzliwy i wciągający temat.
Znowu się wzruszyłem.Anna Maria pisze:No przecież mówiłam Ci wujaszku, że nie jesteś sam
Jakby rzucił palenie przytyłby jak Jasiu u Baby JagiBaśka pisze:ale Ząbka z dużym brzuchem![]()
![]()
To nierealne
Link do galerii: |