Darek to świetnie ujął, sama bym tego lepiej nie zrobiła a że jestem tego samego zdania to się podłączam pod te słowa i gratuluję.Darek29 pisze:Ewar, widze że i Ty swoją pierwszą baśń tysiąca i jeden postów na tym forum już ukończyłaśTrzeba przyznać, że jest to baśń pełna ciepła i wrażliwości na piękno grzybów i w ogóle otaczającego nas świata. Bardzo fajna, miło sie ją czytało. Gratuluje
![]()
![]()
Dzięki za komplement. Miło miSensibility pisze:Zresztą nazwałam gdzieś Darka Ewarem w męskim wydaniu, też ma dla każdego miłe słówko.
Raczej nie czuję się gadułą, ale skoro tak twierdzisz, to niech Ci będzie...ewar pisze:Dołączyłeś do grona przemiłych gaduł
I to stwierdzenie podoba mi się o wiele bardziej...Darek29 pisze:DZIKI gratuluje 3000 emanujących szeroką grzybową wiedzą i miłością do lasu postów
Faktycznie, bo Ty raczej zwykle nie pisujesz jakichś długich relacji ze swoich wypraw. Natomiast Twoje pełne pasji znakomite zdjęcia często przemawiają za Ciebie.DZIKI pisze:Raczej nie czuję się gadułą
DZIKI pisze:I to stwierdzenie podoba mi się o wiele bardziej... Lubię bardzo las i grzyby i staram się co nie co z tego przekazać na forum
Link do galerii: |