: czwartek, 1 października 2009, 00:00
Ja tam karpia niet, bo za dużo "ościów"
Największe i najstarsze forum grzybiarzy.
https://nagrzyby.pl/forum/
Jak poznasz chiński przepis na karpia w ostrym sosie, gdy omawiany traci swój obrzydliwy, bagienny smak - będziesz kochał karpia w ostrym sosieHudy pisze:Ja tam karpia niet, bo za dużo "ościów"
Anna Maria pisze:Gimnazjum ukończone
A to jeszcze za wcześnie na pijaństwo w innym temacie Teraz trzeba by ukończyć liceumEWF pisze:Gimnazjum ukończone
Damy radęAnia pisze:A to jeszcze za wcześnie na pijaństwo w innym temacie Teraz trzeba by ukończyć liceum
Byleby grzyboweAnia pisze:Teraz trzeba by ukończyć liceum
No coś podobnego Widzieli PaństwoHudy pisze:Nie zauważyłem wcześniej. Pan K wrócił do gimnazjum
Młodniejesz w oczach pomyśl znowu będziesz miał osiemnatkęPan K. pisze:No coś podobnego Widzieli Państwo
przestawię na 5000Anna Maria napisał/a:
Gimnazjum ukończone
EWF napisał/a:
Gimnazjum ukończone
A to jeszcze za wcześnie na pijaństwo w innym temacie Teraz trzeba by ukończyć liceum
Złośliwiecprzestawię na 5000
Hehehe, no, tę przed setką.Zenit pisze:pomyśl znowu będziesz miał osiemnatkę