Może ktoś napisze pracę doktorską wpływ pająków na ilość grzybiarzy w lasach i rozwój demograficzny pająków w Wielkopolsce... To byłaby świetna publikacjagonzo pisze:Myślałem, że jakiś miłośnik pająków założył nowy temat, a tu takie buty![]()
No , przed kątownikami różnej maści to trzeba się bać, ale na budowieCRIMSON pisze:przed pająkami zwłaszcza kątownikami
Dawno temu też dokarmiałem wielkiego kątnika, który swoją pajęczynę założył w rogu muru, przy ganku mojej chatyWłóczykij pisze:dokarmiałem pajączka
Ja nie jestem taki agresywny w lesieewar pisze:Jak tylko zobaczę pajęczynę, wyruszam do boju!!!!
Też się na starcie podjarałem, a tu "zonk"gonzo pisze:Kurna... Myślałem, że jakiś miłośnik pająków założył nowy temat, a tu takie buty![]()
gonzo pisze:No , przed kątownikami różnej maści to trzeba się bać, ale na budowie( pracuj w kasku )
Tak, tak - majtki na prawą stronę trzeba obrócić - przynajmniej na niedzielę, przy okazji pająki i pajęczyny wylecągonzo pisze:te pająki prędzej spotkasz w domowych pieleszach niż w lesie![]()
Też tak robię, o ile w porę te rajstopy zauważęgonzo pisze:Często, jak w lesie nie za gęsto, to omijam taką "bramkę"
Wiem że można spotkać w domachgonzo pisze:No , przed kątownikami różnej maści to trzeba się bać, ale na budowie ( pracuj w kasku ) Chodziło Ci chyba o pająki kątniki i tu niespodzianka te pająki prędzej spotkasz w domowych pieleszach niż w lesie
Hi Hi dzięki za rady na niedzielę skorzystam za tydzieńTak, tak - majtki na prawą stronę trzeba obrócić - przynajmniej na niedzielę, przy okazji pająki i pajęczyny wylecą
Trzeba buzie zamykać w lesieTeż tak robię, o ile w porę te rajstopy zauważę Ale czasem i pająka wypluć muszę
Grzybozbieracz pisze:Tak, tak - majtki na prawą stronę trzeba obrócić - przynajmniej na niedzielę, przy okazji pająki i pajęczyny wylecą
gonzo pisze:No , przed kątownikami różnej maści to trzeba się bać, ale na budowie( pracuj w kasku )
Ale jak ktoś ma za krótką skórę, to z drugiej strony wtedy się otwieraCRIMSON pisze:Trzeba buzie zamykać w lesie
Link do galerii: |