Leszek/S pisze:Zdaje się, że można głosować w nieskończoność - ja mam cały czas możliwość głosowania

Nie przeżywaj.

Głos możesz poprawiać tylko do końca trwania ankiety, a nie w nieskończoność. W dodatku - możesz ale
nie musisz 
Zresztą, chyba nie do końca rozumiesz jak działa ankieta...

To, że można w bieżącej ankiecie zmieniać głos -
nie oznacza, że za kazdym razem oddajesz nowy głos, tylko go zwyczajnie edytujesz (identycznie jak edytujesz posta).
Zacytuję Ci jak nazywa się ta opcja w ankiecie: "
Pozwól na zmianę głosu". Nie jest to "Pozwól glosować wielokrotnie", bo to by znaczyło dokładnie to co sugerujesz

Opcja edytowania jest w zasadzie użyteczna dla maruderów, co nie potrafią się zdecydować. My normalnie jej nie używamy, bo u nas maruderów nie ma

, a raczej ....chyba nie ma

, więc w ankietach tego nie używamy. Ale można jej użyć w sytuacji wyjątkowej
Leszek/S pisze:§ 23. Zdjęcia wygrywające w ankietach miesiąca biorą z urzędu udział w ankiecie roku
No to spróbuj "z urzędu" wstawić do ankiety nieistniejące zdjęcie. Powodzenia...

Tak naprawdę - regulamin nie przewiduje sytuacji, jaka zaistniała w w jednej i drugiej ankiecie
Porównawczo z ankietą roku... W tamtej mieliśmy sytuację, w której nowe zdjęcie zastąpiło poprzednie zdjęcie, więc oddane juz głosy trzeba było skasować.
Tutaj mamy sytuację, że zdjęcie tylko "znikło", ale nie wstawiamy w jego miejsce nowego. Głosy oddane na usunięte zdjęcie były by stracone, więc umożliwiłem głosującym ten jeden "punkt głosowy" poprawić (jeśli głosowali na nr 30). Możliwość edytowania głosu przy opcji wyboru 9 "sztuk" - sprawia, że głosujący nie musi pamiętać na co już głosował. Gdybym zresetował tę ankietę, to każdy kto już głosował - główkował by się od nowa nad całym swoim głosowaniem
Zenit pisze:masz racje coś Nadir przedobrzył było uznać że te głosy się nie liczą i trudno a tak jest majana...
Nie ma żadnej maniany, wszystko jest pod kontrolą.
Leszek/S,
Zenit, nie bijcie piany, tylko głosujcie