i zero komentarzyPAWEŁ54 pisze:8 pozostało na swoich pozycjach12 spadło

i zero komentarzyPAWEŁ54 pisze:8 pozostało na swoich pozycjach12 spadło
no to prawda gdybym nie przejechał 1300 km w kilka dni spędzone w Poznaniu potem w Grucznie i na końcu w Osiach nie byłoby tych zdjęćSensibility pisze: jak widzę fuksem ci się udało awansować![]()
![]()
![]()
ojjta ojata po prostu światło zagrało żebyś wiedziała jak późno fotka z 1 miejsca była robiona w jakim "stresie" już się ściemniało a my zgubiliśmy się z lesieSensibility pisze:Ja ci gratuluję bo fotki są bardzo dobre.![]()
![]()
widzisz że w ostatniej dekadówce nie zdążyłem nawet dodać 3 fotki... też praca i pracaSensibility pisze:Teraz ja muszę się wziąć do roboty, szkoda, że nie ode mnie to zależy, bo pracuję jak mrówka ale jest pewne ale......![]()
![]()
![]()
i myślę że lider nie jest zagrożonyLeszek/S pisze:A metę już widać![]()
Dobre i znowu jesteśmy w parzePAWEŁ54 pisze: Sensibility dopadłaponownie Zenit'a
![]()
Leszek/S, jeżeli ty będziesz wstawiał swoje fotki systematycznie to nie ma najmniejszych szans. Taka prawda i jest jeszcze Doniu i reszta. Twoja ostatnia piestrzyca była świetna, sama na nią głosowałam, chociaż przyznam, że fotki moich opieniek mi się wyjątkowo udały.... mówiąc skromnie.Leszek/S pisze:A metę już widać![]()
no stanowimy dobrą paręSensibility pisze:Dobre i znowu jesteśmy w parze![]()
![]()
![]()
para jako lotny stan skupieniaZenit pisze:no stanowimy dobrą paręSensibility pisze:Dobre i znowu jesteśmy w parze![]()
![]()
![]()
i na portalu i FB
Link do galerii: |