Jeśłi ktoś jest zainteresowany, to mam na zbyciu książkę "Grzyby w naszej kuchni". Nie tylko przepisy w niej są ale i Poradnik grzybiarza, co ze sobą zabrać, jak się przygotować na grzybobranie. Kiedy i z czym na grzyby. Na jakie grzyby i dokąd. Opis grzybów trujących, warunkowo jadalnych, niejadalnych i jadalnych. Aneks nazw polskich i łacińskich omawianych grzybów, zdjęcia niektórych grzybów.
Jak ktoś jest zainteresowany, to zapraszam na http://www.legano.pl" onclick="window.open(this.href);return false; do jej obejrzenia lub o kontakt lugier@interia.pl
Grzyby w naszej kuchni
-
Autor tematu
-
- Grzyb chroniony!
- Posty: 22555
- Rejestracja: niedziela, 24 października 2004, 00:00
- Ulubione grzyby: Boletus erythropus
- Lokalizacja: M Kotlinka
- Pochwalił: 14 razy
- Pochwalony: 1458 razy
- Kontakt:
Re: Grzyby w naszej kuchni
Ile i za ile i czemu tak drogo ??
Dopiero poniedziałek, a tyle się zdarzyło...
""""Może się spotkamy znów po kilku latach
Może właśnie tutaj lub na końcu świata-
Zapamiętaj tylko, że się nie zmieniłem
Myślę, co myślałem, wierzę w co wierzyłem""""
""""Może się spotkamy znów po kilku latach
Może właśnie tutaj lub na końcu świata-
Zapamiętaj tylko, że się nie zmieniłem
Myślę, co myślałem, wierzę w co wierzyłem""""
-
Autor tematu