Jak zrobić smażone grzyby, które są bardziej chrupiące i jędrne?
: środa, 9 września 2020, 22:26
Cześć wszystkim,,
Kiedy zaczynasz je gotować, dodaj wodę zamiast oleju (serio, wiem, że brzmi głupio, ale pomaga w smaku). Dodaj trochę soli. Następnie ugotuj je. Wypłynie TONY wody. Twoje grzyby będą pływać. Gotuj dalej.
Gdy większość wody wyparuje, dodaj trochę oleju i posmakuj jako przyprawę. Gotuj, aż się zrumienią. Można je spalić, ale poza tym zasadniczo nie można ich rozgotować (nigdy nie zrobią się papkowate od zbyt intensywnego gotowania).
Kiedy zaczynasz je gotować, dodaj wodę zamiast oleju (serio, wiem, że brzmi głupio, ale pomaga w smaku). Dodaj trochę soli. Następnie ugotuj je. Wypłynie TONY wody. Twoje grzyby będą pływać. Gotuj dalej.
Gdy większość wody wyparuje, dodaj trochę oleju i posmakuj jako przyprawę. Gotuj, aż się zrumienią. Można je spalić, ale poza tym zasadniczo nie można ich rozgotować (nigdy nie zrobią się papkowate od zbyt intensywnego gotowania).