Jak każde, które kończy jako parówki, kiełbasy lub stek. Ten królik przynajmniej zdrowym jedzeniem był karmiony, taki los wiejskiego królikaAgnes pisze: Jakiekolwiek by nie było- biedne zwierzątko

Breloczki wylądowały w bioodpadach

Umarł w butachhittmanka pisze:świetnie wygląda chociaż te futerko troszkę mnie przestraszyło....
Nie ma co się użalać, tylko trzeba wp****alać!Wojtas pisze:taki los wiejskiego królika
Nadir, i wszyscy zainteresowani surówką. Zapomniałem napisać, aby nie zakręcać szczelnie słoików jak już zapakujecie surówkę. Wystarczy, że tak lekko przykręcicie. Przypominam, że tam mimo wszystko bez pasteryzacja zachodzi powolny proces kiszenia i chyba nie chcecie mieć kiszonej po całej lodówce rozwalonejNadir pisze:PociągDoGrzybów, fajny przepis na surówkę, tym bardziej że taka trwała , trzeba będzie wypróbować
A skoro często wspominasz o odchudzaniu, to możesz jego rezultaty opisywać w (trochę zapomnianym) wątku viewtopic.php?f=58&t=12305
A tak, faktycznie, nie mów mamie bo mnie ubijeBabielato pisze:Skoryguję tylko- to nie przepis mój, ale mojej Mamy.Nie wiem, skąd go wzięła, czy też sama wymyśliła, ale faktem jest, że to pasta nieznana, a fantastyczna i wszystkich zachwyci- jak bum cyk cyk, możecie robić bez obaw!
Matko, nie. Przypomniało mi się jak za młodego studenta odwiedziłem kolegę z butlą samogonu i niestety butle pomyliłem i był to czysty spirytusNadir pisze:![]()
Już bym nawet robił, ale z głównych składników to na tę chwile mam tylko ...grzyby marynowane![]()
...no nie, trochę oszukałem, bo jeszcze cebulę mam![]()
PociągDoGrzybów pisze:Makrelowa pasta twarogowa z grzybami
Link do galerii: |