Jeśli tak, to wstawcie jakieś fotki, nawet bez grzybków

Ostatni raz byłem w lesie prawie miesiąc temu, nie mam czasu na spanie, las jest poza zasięgiem ...
Nie wierzę, musi ktoś do lasu zaglądaćRonka pisze:QR_BBPOST Cisza, więc chyba nikt.
Wojtas pisze:QR_BBPOST Chodzi ktoś do lasu ?
Jeśli tak, to wstawcie jakieś fotki, nawet bez grzybków
Ostatni raz byłem w lesie prawie miesiąc temu, nie mam czasu na spanie, las jest poza zasięgiem ...
Byłem w lesie, ale przy tej pogodzie to ani do lasu, ani na forum za bardzo nie chcę się zaglądaćRonka pisze:QR_BBPOST Cisza, więc chyba nikt.
H**, Dupa i kamieni kupaagf pisze:QR_BBPOST Hej, czy po ostatnich deszczach był ktoś w łódzkim na grzybach? Wolny weekend mi się szykuje i już marzę, już czuję te emocje... Staram się nie nastawiać na zbiory, ale to trudneSprowadzicie mnie na ziemię czy dodacie otuchy?
Ja jeżdżę do "swoich" lasów, z relacji wnioskuję, że jestem jedyny z tego wątku, który tam zaglądaRonka pisze:QR_BBPOST sectroyer, a możesz napisać w którym lesie byłeś?
Tja, "kilka sztuk" to ja kurek znalazłem. Przy takim "pojawie", to jak dla mnie nic się nie "pojawia", a teraz ma być już tylko cieplej...Kresowiak pisze:QR_BBPOST Pojawiły się kanie. Znajomy grzybiarz twierdzi że znalazł prawdziwki w ilości kilku sztuk.
Link do galerii: |