dariusz64 pisze: Dzisiaj wycieczka dąbrowy okolice Grotnik
Krakus jak spotkasz faceta w lesie i obok niego będzie stał biało-czerwony SCOTT to z plecaka wyciągnie nikonaKrakus pisze:QR_BBPOST Bo spotkałem dziś w tym dębowym lasku jakiegoś faceta prowadzącego rower
Znika godzina, gdzie się podziałaWojtas pisze:QR_BBPOST Test, coś sprawdzam
godzina wpisu 19:45.Wojtas pisze:(od 19:00 do 19:30).
Wojtas pisze: Ceglasi około 40 widziałem
Twoich miejscówek nie znamKrakus pisze:QR_BBPOST albo mocno zastanowić się nad jakością moich ceglakowych miejscówek
Tak Cię kiedyś namierzyłemdariusz64 pisze:QR_BBPOST Krakus jak spotkasz faceta w lesie i obok niego będzie stał biało-czerwony SCOTT to z plecaka wyciągnie nikona
Normalnie aż wierzyć się nie chce. Dziś byłem w lesie jodłowym o 4:45, a jestem z powrotem w domu o 6:15. Nie widziałem najmniejszego sensu dalszego łażenia. Nie spotkałem ani jednego grzyba. Jest tak sucho, że w niektórych miejscach trawa jest po prostu uschnięta, pobocza dróg są pokryte szarym kurzem, mech w lesie tak wyschnięty, że aż czuć jak się łamie pod stawianymi krokami. Tydzień temu postanowiłem sobie, że do lasu w łódzkim wybiorę się dopiero wtedy, gdy coś popada i nie wiem, czemu się dziś skusiłem. Tymi doniesieniami dałeś mi chyba nadzieję, że jednak może się coś dzieje. Ale teraz już tego postanowienia się będę trzymać. Jak w zeszłym roku był taki wysyp, że nigdy wcześniej takiego nie widziałem, tak w tym roku jest póki co taka lipa, jakiej również nigdy wcześniej nie widziałem.Wojtas pisze: W 90 minut zebrałem 134 ceglasie
A czego się spodziewałeś po tym:Krakus pisze:QR_BBPOST Normalnie aż wierzyć się nie chce. Dziś byłem w lesie jodłowym o 4:45, a jestem z powrotem w domu o 6:15. Nie widziałem najmniejszego sensu dalszego łażenia.
Wojtas pisze:QR_BBPOST W 90 minut zebrałem 134 ceglasie, objętościowo prawie dwa wiaderka
Link do galerii: |