Szukam rzetelnych informacji na temat tego czy da się wyhodować grzyby na własnej działce (dodam, że mam leśną). Szukałam informacji w sieci, ale zdania są bardzo podzielone, dlatego pytam się w najbardziej zaufanym miejscu dla grzybiarzy.

Nie, z tej strony nie będzie się zamawiać.zuzannastok67 pisze: ↑poniedziałek, 4 października 2021, 13:15Czytałam bardzo dużo i doszłam do wniosku, że najbardziej opłaca się kupić opieńkę albo boczniaka, bo jest największa szansa że urosną. No i zamówiłam takie kołki, oporządziłam je i czekam na pierwsze zbiory. https://grzybnie.
Ktoś już coś zamawiał z tej strony?
Zacząłem uprawiać tego grzyba, jest naprawdę łatwy w uprawie.gonevid pisze: ↑wtorek, 10 sierpnia 2021, 10:27„Jeśli po raz pierwszy uprawiasz grzyby lub robisz to w domu, zawsze najlepiej zacząć od boczniaków basket random które są najbardziej podstawową odmianą. Te grzyby są super pożywne i mogą dostarczyć Ci całego potrzebnego białka,
Prosiłabym o jakieś wskazówki dla początkującejdirectlybluet pisze: ↑czwartek, 26 października 2023, 11:02Zacząłem uprawiać tego grzyba, jest naprawdę łatwy w uprawie.gonevid pisze: ↑wtorek, 10 sierpnia 2021, 10:27„Jeśli po raz pierwszy uprawiasz grzyby lub robisz to w domu, zawsze najlepiej zacząć od boczniaków basket random które są najbardziej podstawową odmianą. Te grzyby są super pożywne i mogą dostarczyć Ci całego potrzebnego białka,
Link do galerii: |