ząbek pisze:Po mojej groźbie że następnym razem wyślę go do Francji przysiągł iż więcej tego nie zrobi.
i co ważne tamte smardze są bezpieczneMarek Z pisze:Jaworzno to istne zagłębie smardzowe.
nie pisz nie pisz Tąbuś nie jest z "tych"Gabi pisze:Pikne smardzyki ! (juz nic nie pisze, bo dostanie mi sie od Hudego)
Na zdjęciach Ząbka nie ma smardzówki czeskiej.sensibility pisze:A ktora to jest smardzówka czeska? Ta, co ma przechył na prawo?
Ząbkujący i zaraz nam się oberwie za gapiostwo.Baśka pisze:oba grzybki były porównywane już kilka razy. Ale nie mam czasu poszukać. Na pewno na forum.
i tak znowoz na mnieNo tak, oberwałem od Gabi za straszenie ślimaczkaAle to wina Tomka, po diabła się wyrwał z tym ochrzanianiem.
![]()
![]()
Marek ma tu dobry pomysł, trzeba ogrodzić zapałkami i nie wierzyć skubańcom.
juz Ciebie widzeząbek pisze:Co nie zrywają ino od razu wcinają![]()
Baśka pisze:Nawet zdjęcie schematu budowy z książki Zenit zamieszczał
Mogło to być w zagadkach, albo gdziekolwiek na forum
Kurcze, nie pamiętam. Trzeba było tak od razu.sensibility pisze:Ząbkujący i zaraz nam się oberwie za gapiostwo.
oj, tu nie bedac zlosliwa przypomina mi sie cos w stosunku do Panowsensibility pisze:A Ty zasygnalizowałeś smardzowkę czeską więc myślałam, ze jest na tych fotkach...i wykombinowałam, ze to ta ze skrętem w prawo. Tamte były jednakowe i skręcały w lewo![]()
![]()
![]()
Link do galerii: |