.
Zaczniemy może od leśnych nowalijek

I reszta dzisiejszych zdobyczy

No maszgonzo pisze:QR_BBPOST Od 15 godzin mamy już rok 2018, więc pora na jakąś noworoczną fotorelację
Jak najbardziej.iwciagr pisze:QR_BBPOST Czy to mogła być czarka?
Inne czarkiiwciagr pisze:QR_BBPOST Czy coś jeszcze podobnie wygląda?
Mówisz o tej padlinie https://nagrzyby.pl/fotki/upload/2018/0 ... 010046.jpg ?iwciagr pisze:QR_BBPOST Trafiłam też na nieznany mi gatunek wielkiego grzyba w starej wierzbie.
Zółciak siarkowy w stanie zejściowymiwciagr pisze:QR_BBPOST odkryłam na nim piękny okaz - też nie wiem czego
Super.gonzo pisze:Czy to mogła być czarka?
Jak najbardziej.![]()
Tak toto wyglądało od spodu:gonzo pisze:A jaki hymenofor miał, pory czy blaszki?
Muszę go przypilnować w tym roku.gonzo pisze:Zółciak siarkowy w stanie zejściowym
Henryk pisze:QR_BBPOST Pierwszy spacer w nowym roku zaliczony .
Ale pomyśl, ile jeszcze kolejnych dni tego roku przed Tobą. A wyprawa i bez ozorka ciekawa.Paweł pisze:QR_BBPOST Chciałem zaakcentować Nowy Rok spotkaniem z ozorkiem dębowym , ale skończyło się na mrzonkach.
Czyli w sumie: "Przejdziem Wisłę, przejdziem Wartę..."Paweł pisze:QR_BBPOST Sysunia, Ty w pobliżu Wisły , a ja Warty .
Fajne.Paweł pisze:QR_BBPOST berłóweczek zimowych oraz miseczek minigrzybków.
Więc możliwe, że to też żółciak.iwciagr pisze:QR_BBPOST Tak toto wyglądało od spodu:
Workowata jak dla mniePaweł pisze:QR_BBPOST purchawka po detonacji
Chyba chciałeś napisać zimowePaweł pisze:QR_BBPOST Dobrze radzą sobie w tych warunkach żagwie włosistobrzegie
Link do galerii: |