Takie puchate żółciaki jakie pokazałaś na zdjęciach , jak najbardziej nadają się do konsumpcji , innych nie zbieraj

Nie zbieraj żółciaków z akacji robini , są niepewne .
Frytki

" Schabowy "

Dodatek do sałatki

Sysunia pisze:QR_BBPOST Sytuację mogły uratować mitróweczki błotne. I uratowały! Było ich mnóstwo i duże.
Ładne grzybki w tym parku rosnąHenryk pisze:QR_BBPOST 12_05_2018 Park Leśny Zabrze
Paweł pisze:QR_BBPOST Sezon polowania na![]()
Piękne spotkanieiwciagr pisze:QR_BBPOST Niby wiedziałam, że niejadowite, ale czułam się trochę nieswojo,
Niestety nie udało mi się ich pozyskać.Henryk pisze: Takie puchate żółciaki jakie pokazałaś na zdjęciach , jak najbardziej nadają się do konsumpcji
Hmmmm, u mnie to baaaardzooooo poooowooooli.Henryk pisze:QR_BBPOST Powoli coś tam zaczyna wyskakiwać , ale to jeszcze nie ten właściwy czas
sectroyer pisze:QR_BBPOST No to chyba robię jutro wypad do kurkowego lasu na rekonesans
Porażka jest , jak naSysunia pisze:Sysunia, QR_BBPOST Oto zapis mojej porażki.
Trzymam kciuki, niech wyrosną duuuże.Paweł pisze:QR_BBPOST Kolejne spotkanie z niemowlakami .
Gratuluję uporugonzo pisze:QR_BBPOST Dzisiaj odwiedziłem kolejne partie nadwarciańskich lasów i znów z mizernym skutkiem. Na szczęście w drodze powrotnej trafiłem na nowe stanowisko smardzy, które podratowały nieco sytuację
Link do galerii: |