AmenDare pisze:Przeca to jest napój grzybiarza, zatwierdzony przez samego Zenita!
A Nadir zatwierdzał zatwierdzenie![]()
![]()

podsumowując masz racjeNadir pisze:Amen![]()
mam jeszcze problemy z miniaturami w porostach i drzewach ale jeszcze protestuje (duze fotki otwierają się) może mam coś z przegląrką.Dare pisze:co pisałem w PW i wszystko chodzi?
no właśnieDare pisze:Potestuj, potestuj, zresztą, jutro będziesz miał najlepszego fachowca pod ręką
Sensibility pisze:Lodówka mnie wykończyła.![]()
Zenit pisze:ale jeszcze protestuje
Dare, ale Zenit pisał że protestuje, a nie że potestuje...Dare pisze:Potestuj, potestuj
Nadir pisze:Sensibility pisze:Lodówka mnie wykończyła.![]()
![]()
O i to jeszcze jak, wystarczy wziąć ze sobą na pole pustą lodówkę, ale równocześnie odpowiednio ciężkąZenit pisze:Dobrze mieć czasami lodówkę na polu bo prądu się nie zużywa a i chodzić się po jedzenie nie chce i człowiek się przy okazji odchudzi...
Tak, przestała z dnia na dzień mrozić chociaż takie wykończenie, o którym wspominasz też mi nie jest obce.Nadir pisze:chyba źle Cię zrozumiałem z tą lodówką, ale w innym wątku coś wyczytałem i zostałem sprowadzony na ziemię. Myślałem, że nie dajesz rady ją "pokonać"![]()
![]()
![]()
, a ona tylko zwyczajnie Ci się zepsuła
![]()
![]()
Jakby co, możesz przechować u mnie na balkonieSensibility pisze:bo wszystko leży już 2 dzień na balkonie
Widzę, że już są sprecyzowaneSensibility pisze:Ale do rzeczy, widać już fotki na portalu i chyba Paweł ma rację, żeby te podpisy dokładniej sprecyzować.
Poprawiłbym to sam, ale jeszcze nie umiemPAWEŁ54 pisze:Zdjęcie miesiącalepiej wpisać konkret Zdjęcie listopada
Link do galerii: |