Telimena też miała problem z mrówkami!

ROTFLewar pisze:Telimena też miała problem z mrówkami!
I Tobie też sie tak skojarzyło.Zenit pisze:Jak czytałem Twoją opowieść widziałem przed oczami Telimenę ale ona nie miała takich zamiarów jak fotografowanie
DziękiZenit pisze:Czekamy na fotkę i już teraz doceniamy poświęcenie !
Oj żebyś wiedział, upierdliwe gadziny i jakie natrętne. Że też nie mogły sobie innego miejsca na dom wybrać, tylko musiały mojego grzybka ze wszystkich stron otoczyć.Bobik pisze:współczuję, co za upierdliwe mrówki
Nie, nie spokojnie. Ani mi to w głowie. Nie mam najmniejszego zamiaru psuć mrowiska ani tym bardziej po nim chodzić. Szkoda by było psuć im dom, poza tym niczym dobrym to by sie nie skończyło. Chyba musze coś sprostować, bo być może źle to ująłem. Mówiąc o mrowisku przed pniem, miałem na myśli ogromne skupisko mrówek, a nie ich dom w kształcie kopca. Wydaje mi sie że właściwe mrowisko mają w pniu, bo jest w nim sporo dziurek z których wybiegły stada mrówek gdy na nim stanąłem. Ale mrówki jak to mrówki rozłażą sie w pobliżu mrowiska i tam akurat przed pniem były ich całe chmary. Były ich tam setki, jeśli nie tysiące, ale na płaskiej powierzchni. Tak więc ja po mrowisku chodzić nie będe, co najwyżej po tym ogromnym płaskim skupisku mrówek przed mrowiskiem. Jest ich tam jednak na tyle dużo że potrzebne są wysokie buty, bo inaczej mam jak w banku że mnie i moją grzybową pasje oleją ciepłym moczemBobik pisze:Bo nie polecam rujnowania mrówkom ich domu...
DziękujęPan K. pisze: Powodzenia
DziekiDarek29 pisze:Brzmi ciekawie. GratulacjeCzekam na fotki
Link do galerii: |